0

Tilaus- ja sopimusehdot

 

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Personal Trainer Tomi Takamaa (Vale-PT Tomi Takamaa) -sivuston ylläpitäjä on Tomi Takamaa (Palveluntarjoaja), laskuttajana TT Gym & Media, y-tunnus, 2010462-4, kotipaikka Vantaa.

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

3 Maksut ja hinnat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla Klarna Checkout -palvelun tarjoamilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä yleisimmät luottokortit.

Klarna Checkout tarjoaa myös 30 päivän kuluttoman maksuajan ja mahdollisuuden maksaa lasku osissa.

Asiakkaiden maksutiedot tulee ainoastaan Klarnan näkyville.

Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää maksustasi, vieraile Klarnan verkkosivustolla tai ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Lisäksi palveluiden maksuun voidaan käyttää toiminimen tilille tulevaa Mobile Pay -maksua. Työpaikan tarjoamista liikunta- ja virike-eduista käytössä on Edenred, Smartum ja ePassi. Maksaaksesi niillä, ota yhteyttä kauppa@tomitakamaa.com

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

4.1 Tiedostotuotteiden toimitus ja niiden luovutusformaatti

Tiedostotuotteiden luovutusformaatti on PDF-tiedosto. Niitä voi olla tuotteista riippuen yksi tai useampi. Jos olet aikamatkailija vuosituhannen vaihteesta tai olet netissä isomummun Singer-ompelukoneella, saatat tarvita pdf-tiedostojen avaukseen Adobe Acrobat -lukijan, jonka saat ladattua ilmaiseksi sovelluskaupoista tai Adoben sivulta.

Tilauksen maksamisen jälkeen tuotteet tulee automaattisesti ladattavaksi tilaussivulta.

4.1.1 Tekijänoikeudet

Tiedostotuotteiden sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeuden suojaamia ja tekijänoikeudet omistaa palveluntarjoaja tai tämän alihankkijat.

Asiakas saa maksua vastaan tuotteisiin ja palveluun rajatun käyttöoikeuden. Käyttöoikeus kattaa Palvelun käytön ainoastaan yksityiskäyttöön.

Tuotteet ja palvelut ovat tarkoitettu ainoastaan Asiakkaan omaan käyttöön. Näiden tuotteiden luovuttaminen eteenpäin muokkaamattomina katsotaan tekijänoikeuksien rikkomiseksi. Sivuston ohjelmien edelleenmyynti, -lähetys tai julkaisu netissä on ehdottomasti kielletty.

4.2 Muiden kuin tiedostotuotteiden toimitus

Tiedoston toimituskulu on aina 0,00 euroa. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina sähköisesti. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 2-5 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilaukseen sisältyy useampia laitteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Toimitamme tuotelähetyksiä vain Suomeen.

4.2.1 Omistusoikeus

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen.

5 Vaihto- ja palautus

Pe­ruut­ta­mi­soi­keus verk­ko­kau­pas­sa

Palveluntarjoaja myöntää massatuotteilleen (ei-yksilöidyt ruokavaliot ja ei-yksilöidyt treeniohjelmat) 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus ei koske tilauksesta tehtyjä yksilöityjä ladattavia tiedostotuotteita (sinulle tilauksesta tehtyjä ruokavalioita ja/tai treeniohjelmaa eikä myöskään fyysisiä treeniohjauksia.

Virheellisestä toimituksesta, virheellisestä tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen kauppa@tomitakamaa.com – jos olet esimerkiksi tilannut gluteenittoman tai maidottoman ruokavalion, voimme luonnollisesti todeta ruokavalion olevan virheellinen. Näin ollen olet oikeutettu uuteen tuotteeseen tai saamaan rahasi takaisin.

6 Takuu ja virhevastuu

Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu tietokoneohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä tuotteita, aineistoa tai Palvelua.

  • Konsultoi lääkäriä, jos koet terveydentilassasi poikkeamia ennen kuin aloitat ohjelman
  • Treenaa ainoastaan terveenä. Lopeta sarja ja harjoitus heti, jos tunnet epänormaalia kipua
  • Älä tee mitään ohjelman liikettä, joka aiheuttaa sinulle epänormaalia kipua
  • Palveluntarjoaja ei ole vastuussa Asiakkaan omasta toiminnasta aiheutuvista loukkaantumisista
  • Asiakas tiedostaa, että suurelle yleisöllä myytävät ei-yksilöidyt nettiohjelmat eivät ota huomioon Asiakkaan poikkeavaa anatomiaa, loukkaantumisia, liikuntavammoja tai yliherkkyyksiä

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.